![](https://lastatic.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/2025/02/36f5f834-1d48-4b2e-9f7a-fd1f3c56b0bb-1024x683.jpg)
Foto. pexels.com
Kaloriju daudzums. 0
Bioloģiskais iemesls. Vēsturiski mūsu senči deva priekšroku augstas kaloriju vērtības pārtikai, jo tā nodrošināja enerģiju efektīvi īpaši laikos, kad pārtika bija ierobežota. Mūsdienās mūsu smadzenes joprojām uzskata augstas kaloriju pārtikas produktus (piemēram, taukus un cukuru saturošos) par īpaši pievilcīgiem.
Reklāma
Reklāma
“Tā jau man likās, kāpēc sāp galva!” – tik augsts atmosfēras spiediens Latvijā nav bijis gadiem
Danilāns par to, vai ir kas tāds, ko labāk nelikt uz svētku galda? “Lieciet, ko gribat!”
“Mani bērni ir iecienījuši uzlejamos makaronus…” Noskaidrojam, cik kaitīgi patiesībā ir “rolltoni”!