Foto – Anda Krauze

Garneļu salāti ar olu un gurķiem 0

Sastāvdaļas (1 porcija)
• 250 g garneļu
• 4 olas
• 200 g svaigu gurķu
• 100 g skābā krējuma
• 50 g majonēzes
• malti melnie pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas novāra cietas. Garneles atkausē un notecina lieko ūdeni. Gurķus nomizo. Olas un gurķus rupji sarīvē. Liek kārtām gurķus, olas un visbeidzot garneles. Uzbārsta garšvielas, pārlej ar skābā krējuma un majonēzes mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.