Garneles vīna mērcītē 0

Sastāvdaļas – 500 g lielu garneļu, sīpols, 3 ēdamkarotes sasmalcināta svaiga oregano jeb raudenes, 3 ēdamkarotes sviesta, glāze sausā baltvīna, 1 citrona sula, 1/4 tējkarotes sarkanā pipara pulvera, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Bruņumašīnā atrasti trīs miruši ASV karavīri. Ceturtais tiek meklēts…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 265
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Pannā izkausē sviestu un apcep sagrieztu sīpolu. Pievieno garneles, pieber sāli un sarkanos piparus.

Pielej vīnu un citrona sulu, pievieno oregano. Visu sautē uz nelielas uguns.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc 2–3 minūtēm uguni palielina un visu sautē, kamēr vīns iztvaiko līdz 1/3 no ielietā daudzuma.

Pasniedz ar svaigu bageti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.