Foto-recepti.kz

Garneles vīna mērcē 1

Sastāvdaļas – 500 g lielu garneļu, sīpols, 3 ēdamkarotes sasmalcināta svaiga oregano, 3 ēdamkarotes sviesta, glāze sausā baltvīna, 1 citrona sula, 1/4 tējkarotes sasmalcinātu sarkano piparu, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
8 šķietami veselīgi produkti, no kuru lietošanas uzturā labāk atteikties. Kā tie var kaitēt?
“Man iekšā dzemde un olvadi jau bija sākuši pūt!” Annas stāsta, kā 5 gadus cenšas panākt taisnību par ārstu nolaidību Ogres slimnīcā 5
Lasīt citas ziņas

Pannā uz nelielas liesmas izkausē sviestu un tajā apcep sasmalcinātu sīpolu. Liek iekšā garneles, pasāla, pievieno šķipsniņu sarkano piparu.

Pielej baltvīnu un citrona sulu, pievieno oregano. Visu sautē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc 2 – 3 minūtēm palielina uguni un sautē, kamēr vīns ir iztvaikojis līdz 1/3.

Pasniedz ar svaigu bageti.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.