Foto-Elena Blokhina/Shutterstock

Gards zemeņu krēms ar biezpienu 0

Sastāvdaļas
• 300 g zemeņu
• 200 g biezpiena
• 200 ml saldā krējuma
• 75 g cukura
• 1,5 tējkarotes vaniļas cukura

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zemenēm noņem kauslapiņas un sagriež nelielos gabaliņos. Pievieno biezpienu, saldo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru. Sablendē. Masu saliek skaistās glāzēs vai trauciņos un uz pāris stundām ieliek saldētavā, lai sastingst. Ļoti aromātisks un uzturvērtības ziņā bagātīgs deserts. Zemenes sniedz patīkamu aromātu un krāsu. Turklāt deserts labi sabiezē arī bez dažādiem uzlabotājiem un biezinātājiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.