Gards deserts ar zemenēm un laimu 0

Sastāvdaļas:

250 g zemeņu

250 g biezpiena

250 g skābā krējuma

1 laims

4 cepumi

6 ēdamkarotes stipras kafijas

50-70 g pūdercukura

Reklāma
Reklāma

“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Nomazgā zemenes, norauj astītes un sagriež zemenes plānās strēmelītēs.

Ar mikseri jauc biezpienu, skābo krējumu un pūdercukuru. Pievieno laima sulu un vēlreiz puto. Ja biezpiena masa liekas nepietiekami salda, var pievienot vēl pūdercukuru pēc garšas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šis sastāvdaļu daudzums pietiks četrām porcijām, tādēļ ņemat četrus deserta traukus. Katrā liek salauztus cepumus un pārlejiet ar 1,5 ēdamkaroti kafijas. Pēc tam pilda ar biezpienu līdz pusei, liek zemeņu kārtu un no augšas – atkal biezpiena maisījuma kārtu.

Stundu notur ledusskapī.

Recepte no tastylive.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.