Foto – alex-povar.blogspot.ru/

Gards biezpiena deserts 0

Pagatavošana:

Biezpienu samaisa ar pūdercukuru.

Aprikozes un plūmes sagriež garenos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Uz pārtikas plēves uzber kokosriekstu pārlas, liek biezpiena kārtu, izlīdzina.

Uz biezpiena kārtas liek aprikozes un plūmes, sarullē, izveidojot biezu ruleti. Ieliek uz 15 minūtēm ledusskapī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagriež ruleti gabaliņos. Ja biezpiens līp pie naža, apšļaksta nazi ar ūdeni.

Pirms pasniegšanas apkaisa ar pūdercukuru un rotā ar šokolādes gabaliņiem vai ko citu.

Recepte no   alex-povar.blogspot.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.