Foto – Valdis Semjonovs

Gardie un sātīgie salāti “Jūras kokteilis” 0

Sastāvdaļas
Mencu fileja, laša fileja, garneles, “Santa Maria” garšviela “Citronpipari”, “Knorr” zivju garšviela, rīsi, eļļa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Lasīt citas ziņas

Salātiem – burkāni, paprika, puravs, marinēti gurķīši.

Pagatavošana.
Mencas un laša fileju liek uz pannas un apcep eļļā. Lasi viegli pārkaisa ar “Santa Maria” garšvielu “Citronpipari”, mencu – ar “Knorr” zivju garšvielu. Kad menca un lasis gatavs, ber klāt garneles. Kad tās atkusušas, pielej klāt saldo krējumu un visu vēl brīdi pasautē. Šo jūras velšu maisījumu pasniedz ar vārītiem rīsiem. Pievieno dārzeņu salātus, ko gatavo no svaigiem rīvētiem burkāniem, strēmelītēs sagrieztas paprikas, puravu ripiņām un marinētiem gurķīšiem, tos sajaucot kopā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Paldies par atsaucību kafejnīcai “Sumbrs”!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.