
Foto: Shutterstock
Gardie “Čaukstiņi”. Otaņķu saimnieces recepte 0
Sastāvdaļas – 1,4 kg biezpiena, 1,4 kg margarīna, 2 kg kviešu miltu, 500 g cukura, 1,5 ēdamkarotes sodas un 1,5 ēdamkarotes etiķa.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu”
5
Kāpēc tas maksā 1000 eiro? “Šis ir ekskluzīvs pakalpojums, kuru cilvēki grib vairāk, nekā tas ir pieejams!”
Biezpienu samaļ, iesijā miltus, visu samīca kopā ar margarīnu. Izrullē 3 mm biezu plāksni, griež gabaliņos tā, lai būtu robotas maliņas. Katru cepumu apviļā cukurā, aizloka kā aploksni (cukurs iekšpusē). Cepšanas laikā vidus uzceļas – uzpūšas.