Gardēžu horoskops ŪDENSVĪRAM. Ēdieni, kulinārais stils, galda klājums 0
Kā tava zvaigžņu zīme valda pār tavu diētu: Princeses Diānas astroloģe atklāj, kā zodiaks ietekmē visu, sākot no tā, kas tev kārojas, līdz tam, kā tu gatavo.
Princeses Diānas personīgā astroloģe un bijusī “Food Network” šefpavāre atklāj, kā tu vari pārveidot savas attiecības ar ēdamlietām un galda kultūru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi.
Jaunajā grāmatā “Zodiaka pavāri” Penija Torntone skaidro, kādas gastronomiskās garšas izvēlas katra zodiaka zīme un kādas kulināras izpriecas tai vislabāk patīk.
Penija sešus gadus bija princeses Diānas personīgā astroloģe, sniedzot viņai padomus gan laulības dzīvē, gan veidojot dzīvi pēc šķiršanās.
Tagad šefpavāre un astroloģe sniedz padomus, kā var sastādīt savu ideālo ēdienkarti, balstoties uz zodiaka zīmi.
Ūdensvīrs: 20. janvāris – 18. februāris
Ūdensvīra mīļākais ēdiens
Ūdensvīri priekšroku dod ēdieniem, kuri ir kārdinoši acij un garšas kārpiņām: suflē un bezē, sālītas mencas, cidonijas un salvija.
Ūdensvīra gatavošanas stils
Ūdensvīrs ir fiksēta zīme, un tai patīk visu kontrolēt. Iedvesmas brīžos viņi ir vislabākā pavāra iemiesojums, bet sliktākajos – kastroļu tirāns.
Ja Ūdensvīram ir izvēle, viņš vienmēr izvēlēsies lielu virtuvi, jo tā ir tikšanās vieta, kurā cilvēki savācas, lai baudītu to, kas vārās uz plīts un cepas krāsnī.
Tā kā augļu dārzi iekrīt šīs zīmes pārvaldībā, Ūdensvīra krājumos gandrīz vienmēr atradīsies izcila augļu izvēle, dažreiz arī lieliski dārzeņi.
Ūdensvīra galda klāšanas stils
Ūdensvīriem nav tik svarīgi, kā izskatās galds, bet gan tas, kas pie tā sēž. Viņiem patīk laba kompānija! Tomēr viņiem vēl vairāk varētu patikt dzīvīga diskusija. Paslēptu zem salvetes tu varētu atrast slavenu citātu, lai pamudinātu uz sarunu.