Gardēžu horoskops MEŽĀZIM. Mīļākās garšas, ēdieni, galda klājums 0
Kā tava zvaigžņu zīme valda pār tavu diētu: Princeses Diānas astroloģe atklāj, kā zodiaks ietekmē visu, sākot no tā, kas tev kārojas, līdz tam, kā tu gatavo.
Princeses Diānas personīgā astroloģe un bijusī “Food Network” šefpavāre atklāj, kā tu vari pārveidot savas attiecības ar ēdamlietām un galda kultūru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi.
Jaunajā grāmatā “Zodiaka pavāri” Penija Torntone skaidro, kādas gastronomiskās garšas izvēlas katra zodiaka zīme un kādas kulināras izpriecas tai vislabāk patīk.
Penija sešus gadus bija princeses Diānas personīgā astroloģe, sniedzot viņai padomus gan laulības dzīvē, gan veidojot dzīvi pēc šķiršanās.
Tagad šefpavāre un astroloģe sniedz padomus, kā var sastādīt savu ideālo ēdienkarti, balstoties uz zodiaka zīmi.
Mežāzis: 21. decembris – 20. janvāris
Mežāža mīļākie ēdieni
Ēdieni, kuri ir saldskābi, pieder Mežāzim, piemēram, zilais siers un tas spēcīgi smirdošais duriana auglis no Āzijas dienvidrietumiem.
Tev garšo arī ēdieni, kuri ir piemēroti vēsam klimatam, piemēram, kartupeļi, mellenes un starp tavām mīļākajām gaļām ir jērs un liellops.
Mežāža gatavošanas stils
Mežāžiem patīk, ja katrs viņu eksistences aspekts ir uzticams un praktisks. Tu vari noregulēt savu pulksteni pēc Mežāža, arī ēdieni būtu jāpasniedz laikā. Un, ja tas ir zivju pīrāgs piektdienās vai salāti katru dienu vakariņās, viņš nesūdzēsies.
Rutīna un tradīcijas ir Mežāža dzīves stūrakmes, un neviena šīs zīmes virtuve nav pilnīga bez pulksteņa.
Mežāža galda klāšanas stils
Mežāzis ir efektivitātes iemiesojums, tāpēc pat vispieticīgākais ēdiens tiks sarūpēts militāro manevru garā.
Mežāzis ir tradicionālists ar tieksmi pēc formas un kārtības, tāpēc vari sagaidīt galdu, kurš ir tam atbilstošs.
Sudraba piederumiem vajadzētu būt seniem, ja iespējams, nodotiem no paaudzes paaudzē, kamēr salvešu gredzeni un sālstrauki varētu būt izrotāti ar ģerboni.