Gardēžu horoskops AUNAM. Piedāvā princeses Diānas astroloģe 0
Kā tava zvaigžņu zīme valda pār tavu diētu: Princeses Diānas astroloģe atklāj, kā zodiaks ietekmē visu, sākot no tā, kas tev kārojas, līdz tam, kā tu gatavo.
Princeses Diānas personīgā astroloģe un bijusī “Food Network” šefpavāre atklāj, kā tu vari pārveidot savas attiecības ar ēdamlietām un galda kultūru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi.
Jaunajā grāmatā “Zodiaka pavāri” Penija Torntone skaidro, kādas gastronomiskās garšas izvēlas katra zodiaka zīme un kādas kulināras izpriecas tai vislabāk patīk.
Penija sešus gadus bija princeses Diānas personīgā astroloģe, sniedzot viņai padomus gan laulības dzīvē, gan veidojot dzīvi pēc šķiršanās.
Tagad šefpavāre un astroloģe sniedz padomus, kā vari sastādīt savu ideālo ēdienkarti, balstoties uz zodiaka zīmi.
Piemēram, Auniem patīk asi ēdieni, bet viņiem nepatīk novilcināta bauda un tāpēc viņiem neder lēnīga mielošanās un knibināšanās ap jūras veltēm.
Auna galdam vajadzētu būt dekorētam drīzāk kā franču bistro, un viesiem vajadzētu izvairīties no pavāra izvēles apšaubīšanas un tā vietā koncentrēties uz vīna pudeles atvēršanu.
Auns: 21. marts – 19. aprīlis
Auna mīļākie ēdieni
Ja tas ir ass un vispārēji spēcīgs, tas noteikti raksturo Aunu!
Auna gaļasēdienu topā ir jērgaļa, brieža gaļa un citi medījumi. Jebkāda agresīva zivs piedien šai zīmei, piemēram, līdakas, karpas un haizivis, un visas “drosmīgās vistas”, piemēram, strauss un pērļu vistas.
Augļi un dārzeņi ar asumiem atbilst Auna zīmei. No tiem populārākais noteikti ir ananass.
Nātres un redīsi arī piestāvēs Aunam.
Nekad nepasniedz savam viesim Aunam cienastu, ar kuru ilgi jāķimerējas, lai varētu ķerties klāt.
Artišoki varētu būt Auna sarakstā, bet to aso lapu noplēšana, lai tiktu pie garšīgā kodola, ir darbs, kas šai zīmei nepatīk. Novilcināta bauda nav kaut kas tāds, ko šī zīme saprot.
Auna gatavošanas stils
Nebeidzamu stundu pavadīšana, lobot un griežot, nav tas, ko vēlas Auns. Viņa vai viņš izbauda gaļas cepšanu un sautēšanu, cepešu likšanu krāsnī un jebkā grilēšanu uz uguns. Auni, kas gatavo mājās, ķersies klāt pie receptes uzreiz, nemaz neizkārtojot visas sastāvdaļas. Tipiskā kavaliera stilā Auns bieži vien ceps tādu maltīti saviesīgām vakariņām, kuru nekad iepriekš nav gatavojis.
Auna galda klāšanas stils
Auna galds būs uzmanību piesaistošs. Kaut kas līdzīgs tipiskam franču bistro ar sarkanu galda pārklāju, saskaņotām salvetēm, galda piederumi būs franču stila – ar roku krāsoti, iespējams, ar vistām un cāļiem.
Par VĒRŠA gastronomiskajām tieksmēm lasi ŠEIT!