Gardēdes Signes Meirānes recepte: nūdeles ar soju, olu un ledus salātu 0
Laiks, ko pavadām mājās, prasa arī nepārtrauktu maltīšu plānošanu un gatavošanu. “Rimi” gardēde Signe Meirāne un šefpavārs Normunds Baranovskis ir sagatavojuši 7 dienu maltīšu plānus, kas ģimenēm ļaus baudīt lieliskas maltītes un kārtējo reizi nelauzīt galvu par to, ko celt galdā.
Šodien idejai piedāvāsim garšīgu Signes Meirānes ēdiena recepti, ko varēsi pagatavot tikai 15 minūtēs!
Nūdeles ar soju, olu un ledus salātu
Pagatavošanas laiks: 15 minūtes
Sastāvdaļas:
- 400 g rīsu vai griķu nūdeļu
- 30 ml sezama vai kādas citas eļļas (sezama eļļa dod vairāk garšas)
- 20 g nomizota ingvera, ļoti smalki sakapāta
- 3 ķiploka daivas, smalki sakapātas
- 50 ml sojas mērces
- 4 olas
- jūras sāls pēc garšas
- svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Pasniegšanai:
Ledus salāts, sagriezts četrās daļās, dīgsti, tomātiņi, avokado, kukurūza
Pagatavošana:
Izvāri nūdeles, sekojot norādījumiem uz paciņas. Kad gatavas, nokās un noskalo aukstā ūdenī.
Tikmēr pannā lej eļļu, liec ingveru un ķiploku un sautē 5 minūtes. Kad nūdeles gatavas, liec tās pannā, iemaisi, pievieno soju un olas. Iemaisi tā, lai olas pārklāj nūdeles. Liec šķīvī, pārkaisi ar pipariem un pasniedz. Es pasniedzu ar ledus salātiem, dīgstiem, reizēm ar tomātiņiem un avokado. Bērniem patīk vēl papildus uzliet sojas mērci.