Gardas kotletes no baravikām 2

Sastāvdaļas – kg baraviku, 2 sīpoli, 4 olas, 4 ēdamkarotes augu eļļas, sāls, malti melnie pipari, panēšanai maizes grauzdiņi.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Lasīt citas ziņas

Sēnes notīra, nomazgā un vāra sālsūdenī līdz gatavībai. Pēc tam ieber tās caurdurī, notecina šķidrumu, nedaudz viegli nospiež sēnes un samaļ tās gaļas maļamajā mašīnā.

Sēnēm pievieno olas, sāli un piparus. Kārtīgi visu samaisa. No masas veido kotletes, kuras apviļā panējumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kotletes cep pannā augu eļļā no abām pusēm apmēram 15 – 20 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Pasniedz kopā ar kartupeļiem un skābo krējumu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.