

Smeķīgas liellopa gaļas kotletītes
Mājas liellopa gaļas kotletes
Sastāvdaļas
500 g liellopa maltās gaļas
1 sīpols
1 ola
2-3 šķēlītes baltmaizes
150 ml piena
Sāls
Milti vai rīvmaize panēšanai.
Pagatavošana
Maizi salauza gabaliņos un izmērcē pienā. Izmirkušo maizi kārtīgi izmīca ar rokām, kamēr izveidojas viendabīga piena un maizes putriņa.
Sīpolu sarīvē.
Bļodā liek liellopa malto gaļu, rīvēto sīpolu, maizes un piena putriņu. Piesit olu, pieliek sāli.
Visas sastāvdaļas ar rokām kārtīgi samīca. Veido kotletītes, kuras apviļā miltos vai rīvmaizē.
Cep augu eļļā uz pannas, kamēr gatavas un zeltaini brūnas. Labu apetīti!
Brīdinām, ka šīs lapas saturu nedrīksti aplūkot, ja Tev vēl nav 18 gadu!
Vai tev ir vismaz 18 gadu?
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.