Superpufīgas kotletes no vistas gaļas un auzu pārslām 0

Sastāvdaļas – 500 g maltas vistas gaļas, ola, 0,5 glāzes auzu pārslu, 0,5 glāzes piena vai ūdens, sīpols, 2 ķiploka daiviņas, paprikas pulveris, malti melnie pipari, sāls, augu eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Olu samaisa ar pienu, šo maisījumu uzlej auzu pārslām un atstāj uz pusstundu.

Sīpolu smalki sagriež, ķiplokus sasmalcina, pievieno maltajai gaļai un samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gaļai pievieno uzbriedušās auzu pārslas, sāli, piparus, papriku. Visu ļoti rūpīgi samaisa.

Pannā uzkarsē eļļu un ar karoti liek kotlešu masu. Apcep no abām pusēm uz stipras liesmas, samazina liesmu, uzliek vāku un cep kotletes, līdz ir gatavas.

Apetītlīgas, sulīgas vistas gaļas kotletes ir gatavas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.