Superpufīgas kotletes no vistas gaļas un auzu pārslām 0
Sastāvdaļas – 500 g maltas vistas gaļas, ola, 0,5 glāzes auzu pārslu, 0,5 glāzes piena vai ūdens, sīpols, 2 ķiploka daiviņas, paprikas pulveris, malti melnie pipari, sāls, augu eļļa cepšanai.
Pagatavošana.
Olu samaisa ar pienu, šo maisījumu uzlej auzu pārslām un atstāj uz pusstundu.
Sīpolu smalki sagriež, ķiplokus sasmalcina, pievieno maltajai gaļai un samaisa.
Gaļai pievieno uzbriedušās auzu pārslas, sāli, piparus, papriku. Visu ļoti rūpīgi samaisa.
Pannā uzkarsē eļļu un ar karoti liek kotlešu masu. Apcep no abām pusēm uz stipras liesmas, samazina liesmu, uzliek vāku un cep kotletes, līdz ir gatavas.
Apetītlīgas, sulīgas vistas gaļas kotletes ir gatavas.