Gardais makaronu sacepums ar fenheli un sieru 0
Makaronus izvāra vidēji mīkstus. Pannā izkausē 50 g sviesta un apcep gabaliņos sagrieztas fenheļa saknes. Otrus 50 g sviesta izmanto mērcei – uzkarsē pannu, izkausē sviestu, pievieno miltus, pāris minūtes apcep, tad pielej pienu, garšvielas un sāli, turpina karsēt ar mazas uguns, līdz mērce mazliet sabiezē. Sarīvē sieru. Garās strēmelēs sagriež gaļu vai desu. Bļodā sajauc visas sastāvdaļas, uzlej mērci, uzkaisa sēkliņas un samaisa. Liek veidnē un cep 20 minūtes +180 °C, līdz sacepums ir zeltaini brūns. Ļoti aromātisks un sātīgs sacepums.
Receptē produktu daudzums paredzēts 25 x 35 cm diametra cepamajai veidnei.