Foto – Aija Geida

Gardais makaronu sacepums ar fenheli un sieru 0

Makaronus izvāra vidēji mīkstus. Pannā izkausē 50 g sviesta un apcep gabaliņos sagrieztas fenheļa saknes. Otrus 50 g sviesta izmanto mērcei – uzkarsē pannu, izkausē sviestu, pievieno miltus, pāris minūtes apcep, tad pielej pienu, garšvielas un sāli, turpina karsēt ar mazas uguns, līdz mērce mazliet sabiezē. Sarīvē sieru. Garās strēmelēs sagriež gaļu vai desu. Bļodā sajauc visas sastāvdaļas, uzlej mērci, uzkaisa sēkliņas un samaisa. Liek veidnē un cep 20 minūtes +180 °C, līdz sacepums ir zeltaini brūns. Ļoti aromātisks un sātīgs sacepums.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Rīgu var “noslaucīt” vienā acumirklī! RTU zinātnieki ceļ trauksmi, ka ostā gadiem stāv mums visiem bīstamais amonija nitrāts
Trampam “uz galda” ir jauns priekšlikums par Ukrainu: kas tajā pausts?
Lasīt citas ziņas

Receptē produktu daudzums paredzēts 25 x 35 cm diametra cepamajai veidnei.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.