Garda tortīte ar žāvētām plūmēm un biezpienu bez cepšanas. Uztaisīs pat bērni! 0

Sastāvdaļas
48 cepumi
500 g biezpiena
1 glāze cukura
100 g sviesta
250 ml krējuma
150 g žāvētu plūmju
tumšā šokolāde pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Žāvētas plūmes pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 15 min uzbriest. Pēc tam ūdeni nolej un plūmes smalki sagriež.
Biezpienu sakuļ kopā ar cukuru, pievieno treknu skābo krējumu. Vēlreiz visu sablenderē. Pievieno mīkstu sviestu un visu kārtīgi samaisa.
Skaistā šķīvī sarindo 12 cepumus un pārsmērē ar sagatavoto krēmu. Pārkaisa ar plūmēm.
Visu atkārto vēlreiz, sanāk četras kārtas.
Ar atlikušo krēmu pārsmērē virsmu un tortītes sānus. Rotā pēc saviem ieskatiem, šoreiz torte pārkaisīta ar rīvētu tumšo šokolādi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.