Garda pildīta karpa. “LA.lv” konkursa recepte 0
Pavsam vienkārši – notīru karpu no zvīņām, izņemu zivtiņai iekšas, žaunas, nomazgāju. Karpas vēderu pildu ar siera un majonēzes sajaukumu, raksta portāla “LA.lv” konkursa “Draugiem.lv/konkursi” dalībniece Sinilga Ozoliņa.
No ārpuses apkaisu ar sāli, pipariem, rīvētu burkānu un sakapātiem puraviem un pārleju ar svaigi spiestu citrona sulu.
Ietinu cepamplēvē un lieku cepeškrāsnī cepties uz 40 min, 160 grādos.
Noteikti iesaku izmēģināt, tas patiesi ir ļoti gardi!
Recepte piedalās portāla “www.la.lv” konkursā sociālajā tīklā Draugiem.lv. Ievieto arī tu savu iecienītāko recepti! Balvā – skaistā un noderīgā pavārgrāmata Ģimenes krājumi! Tāpat vari nobalsot par sev iepatikušos recepti, palīdzot tai kļūt par konkursa laureāti.