Foto – Laura Krampe. No grāmatas “Veģetārēšana”

Gandrīz omlete. Recepte bez olām. Iesaka veģetārās virtuves meistare Dita Lase 5

Šķidrumu no pupiņām ar mikseri saputo stingrās putās. Turku zirņu miltus sajauc ar putukrējuma stindzinātāju, melno sāli un cepamo pulveri un, turpinot putot, pakāpeniski pievieno pupiņu šķidruma putām. Kad viss bez kunkuļiem samaisīts, ar karoti iecilā pildījuma sastāvdaļas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli 172
Lasīt citas ziņas

Pannā lej eļļu, kad tā ir uzkarsusi, pievieno omletes masu, samazina uguni, uzliek vāku un cep apmēram 5 minūtes. Tad apgriež uz otru pusi un uz straujas uguns, neliekot pannai vāku, apcep otru pusi zeltaini brūnu.
Pasniedz karstu ar svaigiem dārzeņiem.

IDEJA
Saputotu šķidrumu no konservētajām pupiņām, pievienojot cukuru, garšvielas, ogas vai ievārījumu, var izmantot dažādu desertu pagatavošanai, kuros parasti izmanto olu baltumus, piemēram, bezē, sambuks, zefīrs u.c.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no Ditas Lases grāmatas “Veģetārēšana”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.