Gaļas ruletītes itāļu gaumē 0
Pagatavošana
Pagatavot pildījumu. Kaltētus tomātus sasmalcināt ar baziliku, olīvām un ķiplokiem.
Gaļu nolikt uz darba virsmas un ar asu nazi gareniski iegriezt uz 1/3 (bet ne līdz galam), atvērt kā grāmatu un vēlreiz sagriezt uz pusēm, atvērt. Veidojas paliels plakans gaļas gabals. Šo gaļas gabalu iesmērēt ar pildījumu un satīt ruletē. Ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Ik pa 4cm sastiprināt ruleti ar koka irbulīšiem. Ar asu nazi sagriezt ruleti porcijas gabalos (starp irbulīšiem).
Ruletes cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apm. 20 min. vai uz grila ik pa brīdim apgrozot.
Pasniedz ar meža ogu mērci un vārītiem jaunajiem kartupeļiem.
Recepte tapusi, sadarbībā ar “Kurzemes gaļsaimnieku”
Recepti piedāvā