Foto – Bonappetit.lv

Gaļas ruletītes itāļu gaumē 0

Pagatavošana

Pagatavot pildījumu. Kaltētus tomātus sasmalcināt ar baziliku, olīvām un ķiplokiem.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Gaļu nolikt uz darba virsmas un ar asu nazi gareniski iegriezt uz 1/3 (bet ne līdz galam), atvērt kā grāmatu un vēlreiz sagriezt uz pusēm, atvērt. Veidojas paliels plakans gaļas gabals. Šo gaļas gabalu iesmērēt ar pildījumu un satīt ruletē. Ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Ik pa 4cm sastiprināt ruleti ar koka irbulīšiem. Ar asu nazi sagriezt ruleti porcijas gabalos (starp irbulīšiem).

Ruletes cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apm. 20 min. vai uz grila ik pa brīdim apgrozot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar meža ogu mērci un vārītiem jaunajiem kartupeļiem.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Kurzemes gaļsaimnieku”

Recepti piedāvā


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.