Foto: Fotolia

Gaļas pastēte, kas kūst mutē 0

Sastāvdaļas
• 500 g medījuma gaļas
• 250 g svaiga cūkas speķa
• 200 g kūpināta cūkas speķa
• 100 g sviesta
• 2 olas
• muskatrieksts
• estragons
• timiāns
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Koka čūskas gads tuvojas. Ko tas nesīs katrai zodiaka zīmei 2025. gadā
Kokteilis
“Tā nav patiesība!” Guntars Račs noliedz, ka Laura Grēviņa ir viņa meita
Veselam
Gan garšīgi, gan veselīgi: uztura speciālists nosauc labāko alternatīvu biezpienam
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Medījuma gaļu un cūkas speķi samaļ gaļas maļamajā mašīnā, pievieno 2 olas, sviestu, garšvielas un samaisa. Cepamo veidni izklāj ar kūpināta speķa šķēlītēm, pēc tam liek gaļas masu un cep cepeškrāsnī 180 °C aptuveni stundu. Pastēti atdzesē un tikai tad ņem ārā no cepamās veidnes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.