Foto no lady.tochka.net

Gaisīgs augļu deserts groziņos. Fotorecepte 0

Šim desertam var izvēlēties jebkurus augļus un ogas, veidojot priecīgu dekoru.
Sastāvdaļas:
3-4 kivi
1 apelsīns
1/2 bumbieris
1/2 ābols
1 plāksnīte baltās šokolādes (100 g)
80 g kokosriekstu skaidiņu
1/2 paciņa malta kanēļa
1 paciņa vaniļas cukura
8 mandeles vai 1 paciņa riekstu šokolādē
6-8 groziņi

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Lasīt citas ziņas

1. Nomazgā augļus un notīra miziņu.
2. Gabaliņos sagriež kivi.
3. Sagriež ābolus, bumbierus un apelsīnus.
4. Sarīvē balto šokolādi. Jāparūpējas, lai šokolāde nekustu. To var arī 30-40 minūtes pirms gatavošanas paturēt ledusskapī vai 20 minūtes saldētavā.
5. Izrotā šķīvi, uz kura liks groziņus, ar kokosriekstu skaidiņām.
6. Sāk pildīt groziņus. Lejasdaļā liek saldo pārsteigumu – karotīti baltās šokolādes un riekstus.
7. Liek groziņos augļus un ogas. Šajā gadījumā tie ir kivi, apelsīni un bumbieri.
8. Virsiņu rotā ar augļiem un kanēli, balto šokolādi un kokosa skaidiņām, kuras var samaisīt ar vaniļas cukuru.
9. Rotā gatavos groziņus ar interesantiem lietussardziņiem, piparmētru lapiņām, svaigām ogām un – kas tik jums ienāk prātā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirms pasniegšanas desertu var nolikt aukstumā.

Recepte no lady.tochka.net

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.