Gaisīgās un aromātiskās kakao pankūciņas: ideālām brokastīm un grēcīgām vakariņām 8
Kakao pankūciņas visvairāk novērtēs tie, kam garšo saldumi. Tomēr, jāatzīst, šis ēdiens brīnišķīgi iederēsies uz brokastu galda jebkurā ģimenē! Pankūciņas izdodas gaisīgas un ļoti aromātiskas. Tās var baudīt gan ar šokolādi, gan ievārījumu, gan augļiem, gan biezpienu vai medu un citām piedevām, kas jūsmājās garšo vislabāk.
Kakao pankūciņas
Sastāvdaļas:
Piens – 100 grami
Milti – 120 grami
Cukurs – 2 līdz 4 ēdamkarotes (atkarīgs, cik saldas vēlaties)
Kakao – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Sāls un soda – šķipsniņa
Augu eļļa – cepšanai
Pagatavošana:
Olas un cukuru sablenderē dziļā bļodā. Pielej pienu, caur sietu iesijā miltus, pievieno sāli un sodu, kā arī kakao. Vēlreiz visu kārtīgi sajauc, lai masā nav burbuļu.
Pannā uzkarsē nedaudz eļļas. Ar karotīti uz karstas pannas liek pankūciņas (veido ne pārāk lielā izmērā) un cep, pannai uzliekot vāku. Nepārcep! Tām ir jābūt nedaudz zeltaini brūnām!
Labu apetīti!