
Foto – “Mājas Viesis”
Gaisīgā kūka – superviegla un garda žurnālistes Ilzes recepte 0
Ak, cik vieglu kūku ēdu radinieces dzimšanas dienā! Un tikpat viegli tā ir pagatavojama.
Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Izskan jaunas spekulācijas par dubultnieka izmantošanu pāvesta bērēs. Šoreiz runa nav par Putinu…
FOTO, VIDEO. Aculiecinieks notvēris unikālus kadrus no laupīšanas Vecrīgā – bruņotie laupītāji pamet notikuma vietu, aiz sevis atstājot postažu
11
Nopērkam “Vidzemes maiznieka” bezē kūkas pamatni.
Uz tās liekam saputota saldā krējuma cepuri un pārberam ar ogām. Un viss! Un lidojam tālāk!