
Gaileņu zupa ar vistas gaļu 0
Kā gatavot?
Vistas gaļu izvāra, izņem kaulus. Gaļu sagriež un liek atpakaļ buljonā. Pievieno rīsus, sviestā saceptas gailenes, apceptus burkānus. Kad rīsi gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus. Beigās virumam pieliek sieru, zaļumus, piparus, lauru lapas, sāli. Pāris minūtes pavāra un lej šķīvjos.
Reklāma
Reklāma
Rīgā piekauj trolejbusa šoferi, jo viņš atteicās izlaist pasažierus uz ceļa braucamās daļas
152
Tramps gatavs izjaukt mieru, kas Eiropā pastāv kopš nacisma sakāves
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.