2. Gaileņu kotletes 7

• 800 g vistas filejas

• 2 vidēja lieluma sīpoli

• 1 ola

• 2 šķēles apkaltušas baltmaizes

• piens baltmaizes mērcešanai

• sāls, pipari

Pildījumam:

• 150 g saceptu gaileņu

• 1 sīpols

• 1 vārīta ola

Vistas fileju, sīpolus un pienā izmērcēto baltmaizi samaļ. Masai pievieno sāli, piparus un samaisa.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Četri dzērieni, kas izraisa insulīna rezistenci un svara pieaugumu. Ar ko tos aizvietot? 13
Kokteilis
Kāds vīrietis vajadzīgs katrā zodiaka zīmē dzimušai sievietei 8
Veselam
Slaida auguma noslēpums! 25 pārtikas produkti ar augstu olbaltumvielu un zemu tauku saturu 8
Lasīt citas ziņas

Gailenes sagriež, liek uz pannas sakarsētā eļļā, pievieno sīki sagrieztu sīpolu un sacep. Pārber bļodā, pievieno sakapātu vārīto olu un rūpīgi samaisa.

No kotlešu masas veido plāceni, tā vidū liek gaileņu pildījumu, tad plāceni aizloka. Cep uz pannas uzkarsētā eļļā, līdz kotletes gatavas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja nav gaileņu, kotletēs var pildīt citas saceptas sēnes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.