2. Gaileņu kotletes 7

• 800 g vistas filejas

• 2 vidēja lieluma sīpoli

• 1 ola

• 2 šķēles apkaltušas baltmaizes

• piens baltmaizes mērcešanai

• sāls, pipari

Pildījumam:

• 150 g saceptu gaileņu

• 1 sīpols

• 1 vārīta ola

Vistas fileju, sīpolus un pienā izmērcēto baltmaizi samaļ. Masai pievieno sāli, piparus un samaisa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Gailenes sagriež, liek uz pannas sakarsētā eļļā, pievieno sīki sagrieztu sīpolu un sacep. Pārber bļodā, pievieno sakapātu vārīto olu un rūpīgi samaisa.

No kotlešu masas veido plāceni, tā vidū liek gaileņu pildījumu, tad plāceni aizloka. Cep uz pannas uzkarsētā eļļā, līdz kotletes gatavas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja nav gaileņu, kotletēs var pildīt citas saceptas sēnes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.