Foto: Anda Krauze

Gaileņu salāti 0

Sastāvdaļas
• Salātu mix (rukola, spināti, ozollapu salāti u.c.)
• Dzeltenais tomāts
• Ķirštomāti
• Svaigais gurķis
• Bekona šķēles
• Sinepju mērce

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vispirms pagatavo sinepju mērci, sajaucot 2 tējk. balzamiko etiķa, 2 tējk. franču sinepju, 1 tējk. sojas mērces, 1 tējk. Vorčesteras mērces, sāli un cukuru pēc garšas, kā arī olīveļļu (to pievieno tik daudz, lai mērce iegūtu bieza krējuma konsistenci). Traukā liek salātus, pievieno daiviņās sagrieztus tomātus un plāni sašķēlētus gurķus, ceptas bekona šķēles un gailenes, pārlej ar sinepju mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.