Publicitātes foto

Gaileņu krēmzupa ar pašceptiem siera cepumiem 0

Sastāvdaļas
• 500 g gaileņu
• 800 g buljona
• Sīpols
• Ķiploka daiviņa
• 250 g saldā krējuma
• Eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
Kā tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Cepumiem
• 80 g siera
• 100 g kārtainās mīklas
• Ola

Pagatavošana.
Katliņā apcep gailenes, pievieno sagrieztu sīpolu, ķiploku, samazina liesmu un turpina cept vēl piecas minūtes. Ielej buljonu un vāra 15 minūtes. Tad pievieno saldo krējumu un uz nelielas uguns vāra vēl 10 minūtes. Pieber sāli, piparus un sablendē.
Cepumiem kārtaino bezrauga mīklu sagriež plānās strēmelēs, noziež ar olu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.