Publicitātes foto

Gaileņu krēmzupa ar pašceptiem siera cepumiem 0

Sastāvdaļas
• 500 g gaileņu
• 800 g buljona
• Sīpols
• Ķiploka daiviņa
• 250 g saldā krējuma
• Eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Cepumiem
• 80 g siera
• 100 g kārtainās mīklas
• Ola

Pagatavošana.
Katliņā apcep gailenes, pievieno sagrieztu sīpolu, ķiploku, samazina liesmu un turpina cept vēl piecas minūtes. Ielej buljonu un vāra 15 minūtes. Tad pievieno saldo krējumu un uz nelielas uguns vāra vēl 10 minūtes. Pieber sāli, piparus un sablendē.
Cepumiem kārtaino bezrauga mīklu sagriež plānās strēmelēs, noziež ar olu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.