Foto – Valdis Semjonovs

Gaileņu krēmzupa ar kausēto sieru 1

Sastāvdaļas (2 porcijām) – 20 g kausētā siera, 200 g gaileņu, 80 g balto sīpolu, 100 g burkānu, 200 g puķkāpostu, 200 g saldā krējuma, 20 g sviesta, 1 l dārzeņu buljona.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Notīrītus, sagrieztus sīpolus, jaunos burkānus, gailenes un puķkāpostu viegli apcep sviestā, pielej buljonu un uzvāra. Nedaudz gaileņu un burkānu noliek atsevišķi, tie noderēs rotāšanai. Kad dārzeņi un sēnes gatavas, pievieno saldo krējumu un atkal uzvāra. Tad virumu sablendē. Pirms pasniegšanas pievieno kausēto sieru. Rotā ar zirņu kresēm, apceptām gailenēm un jaunajiem burkāniņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.