Foto – Aija Geida

Fritēti lociņi – neparasta un garda uzkoda 0

Sastāvdaļas
• 12 lociņi (ar balto daļu)
• 100 g kviešu miltu
• 70 g kukurūzas cietes
• 150 ml paniņu
• 2 ķiploka daiviņas
• ½ tējkarotes kurkumas
• tējkarote sāls
• eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
CNN: “Nožēlojamā” Eiropa beidzot mostas: Tramps “iegriež” Zelenskim, Vācija atceļ parādu “bremzes”, Francija apsver kodolaizsardzību
TESTS. Iespējams, pasaulē vienkāršākais tests, kurā 90% izgāžas kā vecas sētas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā sajauc kviešu miltus un kukurūzas cieti. Pieber sāli, kurkumu un samaisa. Ķiploka daiviņas izspiež spiedē un pievieno paniņām. Katlā ielej eļļu vismaz 5 cm līmenī un uzkarsē. Lociņus pārgriež uz pusēm, pamērcē paniņās, tad apviļā miltu un cietes maisījumā un cep dziļā eļļas peldē zeltaini brūnus. Pasniedz ar krējuma mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.