Fritata ar dārzeņiem. Brokastis itāļu stilā 0
Gatavošanas laiks: apm. 25 minūtes (jāparedz laiks cepšanai)
Katrā porcijā
apm. 185 kcal/773 kJ
11 g olbaltumvielu
12 g tauku
5 g ogļhidrātu
Pagatavošana
1. Burkānus nomazgā, nosusina, nomizo, cukīni nomazgā un nosusina, šalotes sīpolus nomizo, visus produktus sarīvē. Sajauc bļodā ar nomizotiem un saspiestiem ķiplokiem.
2. Rozmarīna lapiņas nomazgā, nosusina un sakapā, iecilā burkānu masā. Olas sakuļ ar saldo krējumu un Parmezāna sieru, sāla, piparo. Pievieno dārzeņu masai.
3. Pannā sakarsē eļļu. No dārzeņu masas veido apaļus plācenīšus, cep no abām pusēm kraukšķīgus. Noņem no pannas, liek uz virtuves dvieļa notecēt. Pasniedz siltus.