Foto – Shutterstock

Fritata ar dārzeņiem. Brokastis itāļu stilā 0

Gatavošanas laiks: apm. 25 minūtes (jāparedz laiks cepšanai)
Katrā porcijā
apm. 185 kcal/773 kJ
11 g olbaltumvielu
12 g tauku
5 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Vangas pavasara prognozes: Šīm zodiaka zīmēm būs visvairāk veiksmes dzīvē, karjerā un attiecībās
Putins un Tramps nav lielākais drauds: kas patiesībā sabotē mieru un dzen Krieviju vēl dziļākā haosā?
Putina trīs prasības mieram paredz Ukrainas bojāeju. Vai tiešām Tramps ir tik traks, ka to apsver?
Lasīt citas ziņas

1. Burkānus nomazgā, nosusina, nomizo, cukīni nomazgā un nosusina, šalotes sīpolus nomizo, visus produktus sarīvē. Sajauc bļodā ar nomizotiem un saspiestiem ķiplokiem.

2. Rozmarīna lapiņas nomazgā, nosusina un sakapā, iecilā burkānu masā. Olas sakuļ ar saldo krējumu un Parmezāna sieru, sāla, piparo. Pievieno dārzeņu masai.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Pannā sakarsē eļļu. No dārzeņu masas veido apaļus plācenīšus, cep no abām pusēm kraukšķīgus. Noņem no pannas, liek uz virtuves dvieļa notecēt. Pasniedz siltus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.