Karstā franču šokolādes kūka . Nesalīdzināms baudījums! 0
Kā gatavot?
Vispirms sagatavo formiņas. Var izmantot folija keksu vai silikona formiņas, vai karstumizturīgus trauciņus. Katru formiņu iesmērē ar sviestu un apbārsta ar miltiem. Karsējot ūdens peldē, izkausē gabaliņos salauztu šokolādi kopā ar atlikušo sviestu. Maisa, līdz veidojas viendabīga, vijīga masa. Olu saputo ar cukuru, pievieno pārējos miltus. Masu lej traukā, rūpīgi samaisa. Pilda formiņās, 8 – 9 min cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī. Gatavās kūciņas izņem no trauciņiem, liek uz šķīvja. Pasniedz ar vaniļas saldējumu.
Krodziņa “Baziliks” recepte.