Foto no ideamenu.ru

FOTORECEPTE: Vaniļas cepumi “Pavasaris” 0

Šie cepumi jums radīs pavasarīgas emocijas ar savām krāsām un neatkārtojamo vaniļas aromātu. Pēc vēlēšanās var pievienot arī kanēli, maltu ingveru, muskatriekstu. Zaļo cepumu krāsu iegūst no zaļās krāsvielas (vēlams, dabiskas). Cepumus var pagatavot arī dažādās krāsās.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Traukā ielej pienu, pievieno sāli, cukuru, miltus kopā ar cepamo pulveri – masu visu laiku maisa tā, lai neveidotos kamoliņi (var arī izmantot mikseri).

Pakāpeniski pielej izkausētu sviestu, maisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad pievieno vaniļas ekstraktu un olas, maisa.

Beigās pievieno krāsvielu, masu rūpīgi maisa, lai veidotos vienmērīga mīkla.

Citā traukā samaisa pūdercukuru ar kukurūzes cieti.

No mīklas veidu bumbiņas, apviļā cietes un pūdercukura masā.

Nosmērē cepamo plāti ar sviestu vai ieklāj cepampapīru, liek cepumus 2-3 centimetru attālumā vienu no otra.

Liek iepriekš līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 8-10 minūtes (gatavību pārbauda kā parasti – ar kociņu).

Atdzesē un pasniedz.

Avots: ideamenu.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.