FOTORECEPTE: Pavasarīga kūka “Pipamētru šarlote”! 0
Nomazgā piparmētru lapas un nožāvē. Ieliek blenderī vienu olu kopā ar piparmētrām. Sablenderē līdz vienmērīgai masai. Pārlej traukā.
Pievieno trīs olas un sakuļ. Pievieno cukuru. Sakuļ lielā ātrumā aptuveni piecas minūtes.
Izsijā miltus.
Masu kuļ mikserī, izvēloties zemus apgriezienus.
Nomazgā un sagriež ābolus.
Pievieno piparmētru mīklai, labi samaisa.
20 cm platā cepampannā ieklāj cepamo papīru, ieziež ar augu eļļu un ielej mīklu.
Cep cepeškrāsnī 180 grādos 30-35 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu.
Šāda “Piparmētru šarlote” izdodas garšīga un atsvaidzinoša.
Avots: lady.mail.ru