Foto: Scanpix/AFP/LETA; Ekrānuzņēmumi no “X”

Viņa bija viena no pēdējām personām, ar ko mūziķis runāja 0

“Daily Mail” publicējis arī kādas jaunas sievietes Rebekas (vārds mainīts), kura apmetās tajā pašā viesnīcā, šokējošo stāstu. Viņa bija viena no pēdējām personām, ar ko viņš runājis. Viņa apgalvo, ka viņš bijis kopā ar divām sievietēm un vienu vīrieti.

Reklāma
Reklāma
Ja Putins noliktu karoti… Mākslīgais intelekts nosauc 6 ļoti reālus scenārijus, kas varētu notikt Krievijā
Sinoptiķi vēro notiekošo virs Sibīrijas… Tas rada bažas par kritiskiem laikapstākļiem gaidāmajā ziemā 80
“Labi, ja savu kotleti atdod draugam, bet lielākoties visu apēd spainis!” Direktors parāda patieso ainu skolas ēdnīcās
Lasīt citas ziņas

28 gadus vecā Rebeka no Vašingtonas atklāja, ka 30 minūšu garā tikšanās ar Peinu notika viesnīcas foajē. Peinam bija jāizreģistrējas no viesnīcas trešdienas rītā, taču viņš vēlā pēcpusdienā to vēl nebija izdarījis.

Vienam no sievietes draugiem bija jāievācas viņa apartamentos, tāpēc viesnīcas darbinieki bija nedaudz uztraukti, jo viņš joprojām nebija izrakstījies pulksten 16.30. Pulksten 17.04 viņš piedzīvoja kritienu. Ātrā palīdzība ieradās pulksten 17.11, un Peins tika atzīts par mirušu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sieviete stāsta, ka viņa ienāca viesnīcā, un Peins stāvēja pie lifta. Bija skaidri redzams, ka viņš gribēja, lai kāds viņu atpazītu. Sieviete bijusi kopā ar draugiem un atpazinusi viņu, taču neesot pievērsusi tam īpašu uzmanību. “Kad pienāca lifts, viņš teica: “Jā, es esmu Liams! Labi, nāc, kāp ar mani liftā, man patīk samīļoties!”” Viņa nav vēlējusies, tomēr iekāpusi liftā, kur bija arī citas meitenes. “Un tad viņš satvēra meiteni, kas, manuprāt, bija ar viņu, un sāk viņu viegli žņaugt,” viņa atklāja.

Rebeka sacīja, ka pēc 10 minūtēm atgriezās vestibilā, un neilgi pēc tam arī Peins atgriezies. Viņam līdzi bijis klēpjdators. Viņš atgūlies uz dīvāna, sācis lasīt e-pastus: “Viņš atvēra savus e-pastus un ieraudzīja vienu, kas viņu acīmredzami sarūgtināja. Pēkšņi viņš paņēma datoru un kliedza “f**k this s**t mate!” un sāka dauzīt datoru pret zemi. Visi, īpaši darbinieki, bija patiesi šokēti. Tā ir augstākās klases viesnīca, un viņa uzvedība bija tik ļoti nevietā.”

“Es piegāju klāt un jautāju” vai tev viss kārtībā?” Bet viņš vienkārši kaut ko nomurmināja. Tad viņš teica: “Es kādreiz biju puišu grupā. Tāpēc es esmu tik ļoti sap****.” (..) Tam sekoja vēl vairāk lamuvārdu, un viņš paņēma klēpjdatoru un devās atpakaļ uz liftu. Pēc tam, kad viņš bija aizgājis, britu puisis no viņa svītas, kuru, manuprāt, sauca Rodžers, pienāca klāt un atvainojās viņa vārdā,” sieviete stāsta par tās dienas notikumiem.

Viesnīcas darbinieki bijuši satriekti un ļoti nervozi viņu vēroja. Viņa redzējusi, ka viens no viņiem sarunājies ar apsardzi vai policiju.

Rebeka piebilda: “Es nekad neesmu lietojusi kokaīnu, bet viņš uzvedās tieši tā, kā es varētu iedomāties, ka kāds uzvedas šo narkotiku iespaidā — viņš nekoncentrējās, viņa acu zīlītes bija paplašinātas, un viņš uzvedās agresīvi.”

Pēc dažām minūtēm viņš atkal atgriezies vestibilā. Viņš paklupis un nokritis uz sejas, izpleties pa grīdu. Personāls nāca viņam palīdzēt un dabūt atpakaļ liftā. “Nepagāja ilgs laiks, kad ieradās policija. Kad darbinieki sāka skraidīt kā traki, mēs pēkšņi sapratām notikušā nopietnību. Daži no maniem draugiem bija redzējuši viņu krītam, tas bija šausmīgi. (..) Bet tad mēs ieraudzījām līķi pagalmā, un vēlāk viņi viņu iznesa uz nestuvēm. Tik šausmīgi!” Rebeka dalās šaušalīgajos notikumos.

Rebeka stāstīja, ka pēc šausminošā pārdzīvojuma trešdienas vakaru pavadījusi kopā ar draugiem prom no viesnīcas, daļēji notikušā, bet arī pusaudžu fanu trokšņa dēļ. Viņi uz ielas dziedājuši un raudājuši.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.