Foto: Scanpix/AFP/LETA; Ekrānuzņēmumi no “X”

Trokšņi, kliedzieni un izārdīta viesnīcas istaba 0

Viesi, kas apmetās vienā viesnīcā ar Peinu, dalījās atmiņās par mirkļiem pirms viņa nāves. Viņi atklāja, ka  dzirdējuši vardarbīgus trokšņus un kliedzienus. Runājot ar “BBC”, viens no viesiem apgalvoja: “Es domāju, ka viesnīcas numuriņā kāds strādā. Bija dzirdami sitieni un daudz skaļu trokšņu. “Es redzēju cilvēkus ieejam istabā un izejam no šīs istabas, tāpēc es domāju, ka tur notiek remontdarbi,” viņš piebilda.

Reklāma
Reklāma
Ja Putins noliktu karoti… Mākslīgais intelekts nosauc 6 ļoti reālus scenārijus, kas varētu notikt Krievijā
Sinoptiķi vēro notiekošo virs Sibīrijas… Tas rada bažas par kritiskiem laikapstākļiem gaidāmajā ziemā 80
“Labi, ja savu kotleti atdod draugam, bet lielākoties visu apēd spainis!” Direktors parāda patieso ainu skolas ēdnīcās
Lasīt citas ziņas

Pēc Peina nāves parādījās dramatiski attēli ar viesnīcas numuru, kurā viņš apmetās. Fotogrāfijas tika publicētas Argentīnas plašsaziņas līdzekļos. Galda virsma bija pārklāta ar foliju, baltu pulveri, uz koka galda virsmas bija apdeguma pēdas. Televizora ekrāna bija spēcīga trieciena pazīmes, apstiprinot baumas par Peina nestabilo emocionālo stāvokli.

Viesnīcas darbinieki izmisumā zvanīja uz glābšanas dienestu un ziņoja par “agresīvu vīrieti, kurš varētu būt narkotiku vai alkohola reibumā”. Viesnīcas darbinieks saka: “Es zvanu no Palermo viesnīcas Casa Sur, mums ir kāds viesis, kurš, būdams narkotiku iespaidā, demolē telpu. Mums nepieciešams, lai jūs kādu atsūtītu.”

CITI ŠOBRĪD LASA

Policija apgalvo, ka pie Peina mirstīgajām atliekām atrada zāles, tostarp klonazepāmu – zāles, ko lieto epilepsijas, muskuļu spazmu un panikas lēkmju kontrolei.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.