7. gardēžu festivāls "Ziemas garšu svinēšana" Siguldā

FOTO. Tik garšīgi, ka nav iespējams atrauties! Siguldā ar šefpavāriem “ielās” aizvadīts festivāls “Ziemas garšu svinēšana” 8

Sestdien virs Siguldas, šķiet, bija smaržām pārpildīts mākonis, kurš lika mutēs sarosīties siekalām, jo tur notika 7. gardēžu festivāls “Ziemas garšu svinēšana”.

Reklāma
Reklāma
Nozīmīgs pavērsiens! Ukraina piekrīt tūlītējam 30 dienu pamieram. “Es ceru, ka Krievija tam piekritīs,” komentē Tramps 104
Veselam
“Sāpes skalā no 1-10 bija uz apmēram 15,” pazīstamais fotogrāfs Valts Kleins pēc traumas piedzīvojis necilvēcīgu attieksmi slimnīcā 12
Veselam
VIDEO. “Viņš uz vietas bija beigts…” Inga dalās pārdzīvojumos par pēkšņi mirušo vīru, kurš bija devies ikvakara skrējienā
Lasīt citas ziņas

Kā novēroja LA.LV, pasākums bija patiešām kupli apmeklēts, tajā valdīja lieliska atmosfēra un aci pret aci bija sastopami talantīgi šefpavāri, kuru radītie gardumi šajā dienā bija pieejami ikvienam apmeklētājam.

Šī gada festivāla uzmanības centrā bija avenes, kas bija plaši izmantotas gan dekoros, gan garšās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Rīkotāji saka paldies restorāniem, kas lutināja apmeklētājus: FERMA Restaurant, Kungu Rija, Mālpils muiža, Hotel Sigulda, Bīriņu Pils, Gastro grilbārs KOKOS, Mr. Biskvīts, Beef Room Riga, kā arī vietējiem Siguldas puses ražotājiem “Sortus”, Konditorejas studija / kafejnīca SUCRE, Bliss Gelato, Dabas Laboratorija, “Priya Kakao Family”.

Par sildošiem dzērieniem paldies “Ledus vīni”, “Zilver”, “Cremon”, “Smart coffee roastery” un citiem.

Padomāts bija ne tikai par garšas kārpiņām, bet arī noskaņojumu! Šī gada festivālā apmeklētāji baudīja mūzikas grupas Ducele čella maģijas meistares MADARA, DJ Edgars Bercis ritmus un, protams, Kozmena (Mārtiņa Kozlovska) sirsnīgo humoru.

Tāpat apmeklētāji un rīkotāji saka paldies Mālpils ukraiņu kopienai par gardo boršču, un Kārlim Īlem ar “Ledusdizains” komandu par apburošo ledus mākslu, kas sevišķi iepriecināja festivāla mazākos apmeklētājus!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.