FOTO: Andris Ļubka

FOTO. Tik garda kartupeļu biezputra, ka to var ēst pat bez piedevām – īsts komforta ēdiens 12

Andris Ļubka savā “Facebook” profilā publicējis kārdinošu kartupeļu biezputras recepti. Jau bildes skatoties vien, mutē sariešas siekalas. Ar viņa atļauju dalāmies ar šo supergardo recepti! Un Andrim ir arī mierinājuma vārdi tiem, kas satraucas par to, ka no kartupeļiem paliekam resni…

Reklāma
Reklāma

Turpinājumā Andra pārdomas un recepte.

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Lasīt citas ziņas

“Runā, ka nevar ēst kartupeļus! Esmu dzirdējis, ka no kartupeļiem paliekam “resni“. Un vispār – ēst nedrīkst nemaz, jo viss mūs padara “ resnus”!

Vēl es esmu dzirdējis, ka Ļubku namā top visgardākais kartupeļu biezenis, kas lieliski piestāv šādam laikam!

Īsts komforta ēdiens!

CITI ŠOBRĪD LASA

✔️Nomizo, gabaliņos sagriez un aptuveni 20min. vāri 1 kg kartupeļu.
✔️Pa to laiku citā katliņā ielej 500ml pienu, pievieno 40g sviestu, pāris timiāna zariņus un 2 uz pusēm pārgrieztas ķiploku daiviņas. Ļauj pienam uzkarst, nogriez karstumu un ļauj tam ievilkties līdz kartupeļi gatavi.
✔️Nokās kartupeļus
✔️No piena izņem timiāna zariņus un ķiploku daiviņas.
✔️Lej pienu klāt kartupeļiem un sastampā tos.

Klāt zaļie salāti ar olīvelļu, kāds foršs, liess proteīns un perfekta pusdienu maltīte galdā!

Starpcitu, pilnvērtīga pusdienu maltīte mūs nepadara resnus, mūs resnus padara mūsu ikdienas darbības un izvēles ilgtermiņā, nevis viena maltīte ar kartupeļiem!””

FOTO: Andris Ļubka
FOTO: Andris Ļubka
FOTO: Andris Ļubka
FOTO: Andris Ļubka

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.