FOTO. Tik garda kartupeļu biezputra, ka to var ēst pat bez piedevām – īsts komforta ēdiens 12
Andris Ļubka savā “Facebook” profilā publicējis kārdinošu kartupeļu biezputras recepti. Jau bildes skatoties vien, mutē sariešas siekalas. Ar viņa atļauju dalāmies ar šo supergardo recepti! Un Andrim ir arī mierinājuma vārdi tiem, kas satraucas par to, ka no kartupeļiem paliekam resni…
Turpinājumā Andra pārdomas un recepte.
“Runā, ka nevar ēst kartupeļus! Esmu dzirdējis, ka no kartupeļiem paliekam “resni“. Un vispār – ēst nedrīkst nemaz, jo viss mūs padara “ resnus”!
Vēl es esmu dzirdējis, ka Ļubku namā top visgardākais kartupeļu biezenis, kas lieliski piestāv šādam laikam!
Īsts komforta ēdiens!
✔️Nomizo, gabaliņos sagriez un aptuveni 20min. vāri 1 kg kartupeļu.
✔️Pa to laiku citā katliņā ielej 500ml pienu, pievieno 40g sviestu, pāris timiāna zariņus un 2 uz pusēm pārgrieztas ķiploku daiviņas. Ļauj pienam uzkarst, nogriez karstumu un ļauj tam ievilkties līdz kartupeļi gatavi.
✔️Nokās kartupeļus
✔️No piena izņem timiāna zariņus un ķiploku daiviņas.
✔️Lej pienu klāt kartupeļiem un sastampā tos.
Klāt zaļie salāti ar olīvelļu, kāds foršs, liess proteīns un perfekta pusdienu maltīte galdā!
Starpcitu, pilnvērtīga pusdienu maltīte mūs nepadara resnus, mūs resnus padara mūsu ikdienas darbības un izvēles ilgtermiņā, nevis viena maltīte ar kartupeļiem!””