Foto: PANTHERMEDIA/ SCANPIX/ LETA

FOTO: “Spagetti Bolognese” recepte blogera Kaspara Virsnīša gaumē 2

Blogeris Kaspars Virsnītis mīl eksperimentēt ar receptēm un bieži vien viņam patīk pamainīt arī ieraksti tradicionālu recepšu sastāvu. Šoreiz viņš izvēlējies nedaudz uzlabot klasiskā ēdiena “Spagetti Bolognese” – kā viņš pats saka – tas ir ēdiens, kas garšos visiem ģimenes visēdājiem, turklāt to var pagatavot ļoti ātri.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Kaspars Virsnītis sociālajā vietnē “Instagram” padalījies ar šī ēdiena recepti.

Recepte:

  • Jums būs vajadzīgi spagetti, maltā gaļa un “MAGGI IDEA bolognese” garšvielu maisījums, kurā ir kaltēti dārzeņi – tomāti, sīpoli, sarkanā paprika, ķiploki, kaltēti garšaugi – oregano, pētersīļu lapas, timiāns, baziliks, garšvielas – melnie pipari, kajennas pipari, nedaudz sāls, cukurs. Patiesībā viss salikts tā, lai iegūtu bolognese raksturīgo garšu. “MAGGI IDEA” paciņas aizmugurē ir aprakstīta receptes gatavošanas gaita un nepieciešamās sastāvdaļas, pagatavot var jebkurš.
  • Tā kā man ledusskapī bija nedaudz seleriju kāti un viens burkāns, ar kuriem bija kaut kas jāiesāk, tos sakapāju, izdomāju, ka pielikšu arī pāris mazus sīpolus, taču bez tā var iztikt.
  • Vispirms liek uz pannas 300 g maltās gaļas, man šoreiz jaunlopa, apcep kādas minūtes 8, tad piešauj visus svaigos sakņu dārzeņus un selerijas kātus, kādu brīdi cep, taču, ja tos neliekat, tad uzreiz beriet klāt “MAGGI IDEA” maisījumu un lejiet 250 ml auksta ūdens, samaisiet, ļaujiet uzburbuļot.
  • Kad burbulis uziets, sautējiet visu uz lēnas uguns zem vāka atkal aptuveni 8 minūtes.
  • Neaizmirstiet pa to laiku uzvārīt spagetti, to, cik ilgi jāvāra, atradīsiet uz spagetti iepakojuma.
  • Tad jauciet visu kopā lielajā katlā, pāri kaisiet sarīvētu sieru, kurš garšo vislabāk.
CITI ŠOBRĪD LASA

Es ar prieku gatavoju, goda vārds, taču ir dienas, kad vienkārši gribas, lai ir ātri, garšīgi un visi paēduši, tad noder receptes, kas neprasa nostāties virtuvē špagatā.

Lai labi garšo!

View this post on Instagram

SPAGETTI BOLOGNESE IDEJA – ēdiens, kurš garšos visiem ģimenes visēdājiem, pagatavojams ļoti veikli un tad, kad ir aptrūkušās idejas, ko celt galdā. Tā šobrīd varētu būt, kad tiek gatavotas visas maltītes mājās un ne mēs visi esam baigie ēdienu blogeri, kuru lielākā aizraušanās ir būt virtuvē. . RECEPTE: ?jums būs vajadzīgi spagetti, maltā gaļa un MAGGI IDEA bolognese garšvielu maisījums, kurā ir kaltēti dārzeņi – tomāti, sīpoli, sarkanā paprika, ķiploki, kaltēti garšaugi – oregano, pētersīļu lapas, timiāns, baziliks, garšvielas – melnie pipari, kajennas pipari, nedaudz sāls, cukurs. Patiesībā viss salikts tā, lai iegūtu bolognese raksturīgo garšu. MAGGI IDEA paciņas aizmugurē ir aprakstīta receptes gatavošanas gaita un nepieciešamās sastāvdaļas, pagatavot var jebkurš. ?Tā kā man ledusskapī bija nedaudz seleriju kāti un viens burkāns, ar kuriem bija kaut kas jāiesāk, tos sakapāju, izdomāju, ka pielikšu arī pāris mazus sīpolus, taču bez tā var iztikt. ?Vispirms liek uz pannas 300g maltās gaļas, man šoreiz jaunlopa, apcep kādas minūtes 8, tad piešauj visus svaigos sakņu dārzeņus un selerijas kātus, kādu brīdi cep, taču, ja tos neliekat, tad uzreiz beriet klāt MAGGI IDEA maisījumu un lejiet 250ml auksta ūdens, samaisiet, ļaujiet uzburbuļot. ?Kad burbulis uziets, sautējiet visu uz lēnas uguns zem vāka atkal aptuveni 8 minūtes. ?Neaizmirstiet pa to laiku uzvārīt spagetti, lai ir al dente, to, cik ilgi jāvāra, atradīsiet uz spagetti iepakojuma. ?Tad jauciet visu kopā lielajā katlā, pāri kaisiet sarīvētu sieru, kurš garšo vislabāk. . Es ar prieku gatavoju, goda vārds, taču ir dienas, kad vienkārši gribas, lai ir ātri, garšīgi un visi paēduši, tad noder receptes, kas neprasa nostāties virtuvē špagatā. Lai labi garšo! . . #maggiidea #sadarbība #maggi #spagettibolognese #myfoodbloger #foodblogger #homemade #paliecmājās #stayhome

A post shared by Kaspars (@myfoodbloger) on

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.