FOTO. Šefpavāra recepte – vistas un dārzeņu podiņš. Tik gardi mājās sen nebūsi ēdis! 0
Laiks, ko pavadām mājās, prasa arī nepārtrauktu maltīšu plānošanu un gatavošanu. “Rimi” gardēde Signe Meirāne un šefpavārs Normunds Baranovskis ir sagatavojuši 7 dienu maltīšu plānus, kas ģimenēm ļaus baudīt lieliskas maltītes un kārtējo reizi nelauzīt galvu par to, ko celt galdā.
Šodien iedvesmai piedāvājam šefpavāra Normunda vistas un dārzeņu podiņu. Šī ēdiena gatavošanai būs jāveltī mazliet mazāk kā stunda. Toties rezultāts būs ļoti, ļoti gards!
Vistas un dārzeņu podiņš
4 personām
Pagatavošanas laiks: 50 minūtes
Sastāvdaļas:
2 vistas filejas
½ puķkāposta
2 burkāni
4 kartupeļi
3 ķiploka daiviņas
1 tējk. sāls
1 ēd. k. malta Itāļu garšvielu maisījuma
50 g dzelteno lēcu
200 ml saldā krējuma
buntīte pētersīļu
Pagatavošana:
Dārzeņus notīri un sagriez vienādos gabalos. Sagriez vistas filejas tādos pašos gabalos.
Pievieno garšvielas, sāli, saldo krējumu un lēcas. Liec visu traukā ar vāku vai ar foliju pārklātā cepeštraukā un liec cepeškrāsnī 180 grādos uz 40 minūtēm. Pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem.