Lēcu biezzupa ar vistu.
Lēcu biezzupa ar vistu.
Foto: Normunds Baranovskis

FOTO. Šefpavāra lēcu biezzupas recepte: sātīgām un ļoti gardām vakariņām 0

Laiks, ko pavadām mājās, prasa arī nepārtrauktu maltīšu plānošanu un gatavošanu. “Rimi” gardēde Signe Meirāne un šefpavārs Normunds Baranovskis ir sagatavojuši dažādu maltīšu idejas, kas ģimenēm ļaus baudīt lieliskas brokastis, pusdienas un vakariņas, un kārtējo reizi nelauzīt galvu par to, ko celt galdā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Šodien piedāvājam šefpavāra Normunda Baranovska recepti gardām vakariņām!

Lēcu biezzupa ar vistu

Foto: Normunds Baranovskis
CITI ŠOBRĪD LASA


4 personām
Pagatavošanas laiks: 40 minūtes

Sastāvdaļas:

  • 300 g lēcu
  • 1 burkāns;
  • 1 čili
  • 2 sīpoli
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 30 ml olīveļļas
  • 20 g sviesta
  • 1,5 l vistas buljona
  • plucināta vistas gaļa no buljona
  • 100 g krējuma un rudzu maize pasniegšanai

Pagatavošana:

Katlā sakarsē eļļu ar sviestu, pievieno smalki sagrieztus burkānus, sīpolus, ķiploku un čili, nedaudz pasautē un pievieno buljonu. kad tas sāk vārīties, pievieno lēcas un vāri 25 minūtes. Tad liec zupā vistas gaļu un vāri vēl 10 minūtes. Ļauj ievilkties garšām un pasniedz ar krējumu un rudzu maizi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.