FOTO: pašmāju blogeri gatavo garneļu un siļķu delikateses un izbrīna šefpavāru Valteru Zirdziņu 0
Šonedēļ prestižajā Valtera restorānā pulcējās pašmāju influenceri, lai meistarklasē radītu unikālas receptes. Izsmalcinātie gardēži nesteidzīgā gaisotnē gatavoja oriģinālas uzkodas no VIČI jaunāko līniju produktiem – surimi garnelēm un siļķu filejām bez eļļas, kas pārsteidza šefpavāru Valteru Zirdziņu.
Ziemassvētku meistarklases izaicinājumu pieņēma dažādi sabiedrībā zināmi influenceri, tostarp šovu un pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems, blogere Brigita Dambe, stila lietpratējs Jaroslavs Barišņikovs un citas slavenības, kuru uzdevums bija radīt unikālu recepti no jūras velšu produktiem.
Kopā ar atzīto Latvijas šefpavāru Valteru Zirdziņu viesi pārspēja paši sevi. Pašmāju mākslinieki un ēdienu blogeri galdā cēla eksotiskas launaga kombinācijas – fantastiskās surimi garneles un gardās siļķu filejas bez eļļas.
Neaizmirstamu garšu baudītājiem un humora cienītājiem VIČI meistarklasē piedāvāja jaunu produktu prezentāciju, blogeru un mākslinieku recepšu novērtējumu, uzkodu meistarklasi, kā arī izklaidi un dāvanas.
Pēc prezentācijas kulinārijas mākslas cienītāji šefpavāra vadībā baudīja VIČI gardumus – īstu garšu eksotiku.
“Man ir liels prieks, ka VIČI ar Indras, Brigitas un Alīnas palīdzību mūs apvienoja kopā šajā svētku laikā. Citiem šis ir mierpilns pirmsvētku periods, bet man darbi kā jūra – bija patīkami satikt sen neredzētus cilvēkus šajās mājīgajās “Valtera restorāns” telpās. Atmosfēra bija uzburta gluži kā pie vecmammas mājās. Uz galda maizīte, sviestiņš un dažādo veidu siļķes. Tāda īsta ziemeļnieku sajūta. Citreiz jau mēs meklējam apkārt pēc trakām un sarežģītām svētku mielasta alternatīvām, bet kā izrādās viss vienkāršais ir ģeniāls. Un siļķe bez eļļas – super,” atzīstas TV šovu, pasākumu vadītājs un modelis Mārtiņš Kapzems.