FOTO: Neparasts sāļais pīrāgs ar akniņām. Dažādas dekorēšanas variācijas 0
Gaļas maļamajā mašīnā samaļ aknas un sīpolus. tāda masa, kuru varētu biedēšanai izmantot šausmu filmās, taču lai tas jūs nebiedē! Pievienojiet pienu, divas olas, miltus, sāli. Pēc vēlēšanās var pievienot melnos piparus vai citas garšvielas.
Uzsildītā, ar eļļu iesmērtā pannā ielej mīklu tik biezā kārtā, it kā jūs ceptu pankūkas. Apcepiet aknu plāceni no abām pusēm. Kad sacepta visa mīkla, var ķerties klāt pīrāga pildīšanas. Lieciet pīrāga kārtas, vidu smērējot majonēzi.
Atliek vien pīrāgu izrotāt. Tam var izmantot dažādas sastāvdaļas, taču “ideālais standarts” ir: zaļumi, olas, rīvēts siers, olīvas, tomāti, paprika, burkāni.