Grand Hotel Kempinski Riga vakariņas ar "Michelin" restorāna šefpavāru

FOTO. Liellopa cīpsla ar turku zirņiem, lakrica ar aitas jogurtu – Rīgā notikušas smalkas vakariņas ar “Michelin” restorāna šefpavāru 47

Par godu Latvijas pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai, bārā un restorānā Stage 22 notika vakariņas ar šefpavāru no Spānijas — Viktoru Martinu (Trigo, 1* Michelin).

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Septiņu kārtu ēdienkarte un Latvijas vīnziņa Ginta Sniedzes piemeklētie vīni atklāja Spānijas labākās gastronomijas tradīcijas.

Vakariņas atklāja Amuse bouche, kas tika pasniegts par godu Kempinski Riga jubilejai. Kā auksto uzkodu viesi baudīja maigu biešu ‘’Salmorejo’’, no karstām delikatesēm — heku ar kalmāru, liellopa cīpslu ar turku zirņiem un citas gaļas delikateses. Vakariņas noslēdza ar saldo ēdienu — lakricu ar aitas jogurtu un vaniļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Plašāks ieskats smalkajās vakariņās pievienotajā galerijā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.