FOTO. Latvijas slavenības un influenceri nosvinējuši vasaras sezonas pilnbriedu Joie de vivre ballītē 38
Latvijas slavenības un influenceri nosvinējuši vasaras sezonas pilnbriedu konjaka nama Courvoisier rīkotajā ballītē Joie de vivre. Pasākuma ietvaros viesi iejutās iedvesmas un mākslas pasaulē, izbaudīja mākslas meistarklasi, L’Officiel Gourmand līdzautores un trīspadsmit kulinārijas grāmatu autores Signes Meirānes kulināros šedevrus, kā arī konjaka nama vēstnieka Baltijā gatavotos kokteiļus.
Vasaras sezonas vidus ir īstais mirklis “svinēt dzīvi” un kopā ar draugiem un tuviem cilvēkiem izbaudīt “joie de vivre” atmosfēru, nododoties iedvesmai un fantāzijas lidojumam, gleznojot, atjaunojot savus iekšējos resursus, gūstot gastronomisku baudījumu no izsmalcinātiem dzērieniem un uzkodām, ko gatavojuši lieliski meistari. Tieši šis gaidīja konjaka nama Courvoisier viesus.
Pasākumu apmeklēja aktrise Agnese Zeltiņa, modele un Mis Universe Latvia 2022 Kate Aleksejeva, TV vadītāja Lelde Ceriņa, stilisti un radošās personības Ēriks Ukass, Kristīne Rudzinska, Liene Stūraine, kā arī Valērija Birule u.c.
Par pasākuma svinīgumu rūpējās tā vadītājs Aivis Ceriņš un dziedātājs Justs. Signe Meirāne, kas nupat bija atgriezusies no Francijas, viesiem pastāstīja par saviem gastronomiskajiem atklājumiem un pārsteidza ar uzkodām, kuras bija ideāli saskaņotas un atklāja uz konjaka bāzes veidoto kokteiļu garšu. To receptes īpaši šīs vasaras sezonai bija izstrādājis zīmola Courvoisier vēstnieks Baltijā Vitautas Pazereckas.
Vitautas Pazereckas iepazīstināja viesus ar kokteiļu uz konjaka bāzes gatavošanas un pasniegšanas smalkumiem un aktuālajām šīs vasaras sezonas tendencēm: “Konjaks mūsdienu pasaulē – tas ir dzēriens, kas ļauj iekļauties dzīves svinēšanas atmosfērā, apstāties, izbaudīt mirkli. Tas ikvienam pasākumam piešķir īpaši elegantu “garšu”. Pateicoties savai ilgajai vēsturei, mēs precīzi zinām, cik vērts ir katrs nodzīvotais mirklis, tāpēc mēs pasaulē ienesam mirkļa baudīšanas filozofiju. Kas var būt labāk, kā vasaras vidū baudīt burvīgu skatu uz jūru vēsturiskā vietā un iejusties īpašajā “joie de vivre” atmosfērā, piedaloties gleznošanas meistarklasē un izbaudot kulināriju patiesi mīlošās Signes stāstus par Franciju un jaunajiem kulinārajiem atklājumiem, malkojot dzērienus, kas pārsteigs pat visprasīgākos baudītāju ar savu bagāto un daudzpusīgo garšu, vieglumu un moderno pasniegšanas veidu.”
Pasākums notika kolorītajā vietā Miers, kas atrodas piejūras rajonā Mangaļsalā.