FOTO: kulta ādas kopšanas zīmols kopš 1950.gada ieradies Latvijā 0
Ekskluzīvo kulta ādas kopšanas zīmolu La Mer, kas pirmo reizi tika prezentēts 1950. gados, raksturo biofermentācijas tehnoloģijas, tīras sastāvdaļas, kā arī īpaši ražošanas meistarības procesi.
La Mer radītājs ir Dr. Maks Hubers, kurš neveiksmīga zinātniskā eksperimenta rezultātā nopietni apdedzināja savu ādu un šis incidents viņu pamudināja izstrādāt produktu, kas būtu piemērots dažādu ādas problēmu ārstēšanai. Dienas laikā – zinātnieks, bet naktī – sapņotājs, kurš cerēja, ka viņa spēkos būs atklāt jūrā atrodamās nomierinošās sastāvdaļas, lai tās izmantotu savā inovatīvajā skaistumkopšanas produktā. Iedvesmojoties pats no sava uzstādītā mērķa, Hubers uzsāka dažādu jūraszāļu fermentēšanu un kombinēšanu ar citām dabīgām sastāvdaļām. 12 gadus un 6000 eksperimentus vēlāk, tika radīts La Mer skaistuma eliksīrs Miracle BrothTM.
Šis pats ikoniskais eliksīrs ir La Mer skaistuma produktu “dvēsele”. Miracle BrothTM tiek iegūts biofermentācijas rezultātā, kas ilgst trīs līdz pat četrus mēnešus. Šis process padara dabīgās jūras aļģes, vitamīnus un citas tīrās sastāvdaļas par nomierinošu un brīnumainu produktu, kas palīdz pabarot sausu ādu un ir īpaši piemērots ikdienas mitrināšanai. Āda kļūst dzīvīgāka un veselīgāka. Katru reizi radot jaunu Miracle BrothTM partiju, tai tiek pievienoti pilieni no iepriekšējās partijas, tādējādi radot mūžīgu saiti uz oriģinālo produktu.
Fermentācijas procesā visas sastāvdaļas tiek pakļautas dažādiem vielmaiņu procesiem, kas padara tās par mikroelementiem, ko āda spēj vislabāk atpazīt un uzņemt. Papildus fermentācijai tiek izmantoti arī dažādi fiziskie efekti, kas ietekmē produktu izstrādes procesu. Lai imitētu saules un dabisko jūras viļņu ritmu, Miracle BrothTM ražošanas procesu laikā tiek pakļauts pulsējošai skaņai un gaismas enerģijai, tādējādi pastiprinot tā darbību, lai nodrošinātu maksimālu labumu ādai.
Ikoniskie La Mer zīmola produkti tiek radīti pēc visaugstākajiem ražošanas standartiem. Piemēram, jūras aļģes tiek ievāktas divas reizes gadā no Vankūveras salu ūdenskrātuves un tiek ievāktas tikai augšējās lapas, lai saglabātu ekosistēmas integritāti. Lai uzturētu augu spēcīgās reģenerācijas īpašības, aļģes tiek pārvadātas uz ledus un tiek piegādātas Dr. Maksa Hubera laboratorijā, kurā tās pēcāk tiek īpaši apstrādātas. Katrs krēma trauks tiek piepildīts manuāli astoņu stundu laikā pēc tam, kad īpašā formula ir sagatavota un pabeigta, turklāt tas tiek darīts īpaši kontrolētā istabas temperatūrā. Šī laikietilpīgā metode ļauj saglabāt visu krēmu sastāvdaļas nemainīgas to īpašajā emulsijas formulā.
Latvijā La Mer produktus iespējams iegādāties Stockmann universālveikalā Rīgā.