1. Grilētu biešu salāti 10

• 2–3 sarkanās bietes

• 1 paciņa salātu mix vai spinātu, vai rukolas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

• 100 g kazas vai fetas siera, vai brinzas

• sauja valriekstu vai ēdamkarote ciedru riekstu

• puscitrona sula

• olīveļļa

CITI ŠOBRĪD LASA

Bietes nomizo, sagriež šķēlēs un liek pannā, kurā ieklāts cepampapīrs. Apslaka ar olīveļļu, uzkaisa sāli un cep 200 °C (ja ir, tad grila režīmā), līdz bietes mīkstas.

Uz šķīvja liek atdzisušas biešu šķēles, sagrieztu vai sadrupinātu sieru. Salātu lapas sajauc ar olīveļļu un citrona sulu. Pasniedzot salātiem pārkaisa valriekstus vai ciedru riekstus.

Bietes var cept arī veselas, ievīstītas folijā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.