Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”

FOTO. Gardēži, “Tautumeitas” un citi ziemas garšu baudītāji un radītāji aizvadījuši lielāko gastronomijas festivālu Siguldā 18

20. janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisinājās lielākais gastronomijas festivāls Siguldā “Ziemas garšu svinēšana”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Pasākumā no plkst.12 līdz 16 apmeklētāji bija aicināti izbaudīt labāko Siguldas novada un Rīgas-Gaujas reģiona šefpavāru gatavotos ēdienus.

Ziemas izaicinājumā, kas notika jau sesto reizi, piedalījās un uz uguns ēdienus gatavoja šefpavāri no restorāniem “Entresol”, “Ferma”, “Kungu rija” un “Mr. Biskvīts”, Mālpils muižas restorāna, “Hotel Sigulda” restorāna, gastrogrilbāra “Kokos” un Bīriņu pils restorāna.

CITI ŠOBRĪD LASA

Restorānu sarūpētos ēdienus papildināja arī vietējie novada garšu ražotāji – vīna meistari “Zilver dzērienu darītava” un Krimuldas muižas vīni “Cremon”, “Sortus” ogas, “Bliss Gelato” saldējumi, Siguldas “SmartCoffee Roastery” kafija un “DabLab” dabīgās sulas.

Pasākumā uzstājās grupas “Tautumeitas” un “Rahu The Fool”, kā arī dīdžejs Edgars Bercis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.