Pašmāju slavenības pie itāļu pavāra mācās cept itāļu picas.
Pašmāju slavenības pie itāļu pavāra mācās cept itāļu picas.
Foto: Juris Zolbergs

FOTO: gardēde Ilze Jurkāne, māksliniece Ieva Bondare un citas slavenības mācās cept itāļu picas 0

Izsmalcinātajā un nesen atklātajā restorānā Italissimo kulinārijas mākslas un interjera dizaina cienītāji pulcējās aizraujošā meistarklasē, lai kopīgi ceptu picu vidusjūras gaumē un aizraujošā prezentācijā iepazītu zīmola Villeroy & Boch jaunākās paaudzes virtuves izlietnes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pasākuma namatēvs – plašākai sabiedrībai atpazīstamais TV raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš aicināja viesus noskaidrot pasaulē zināmā un Latvijā iecienītā zīmola Villeroy & Boch estētiski skaisto keramikas virtuves izlietņu īpašības kā traipu un smaržu atgrūdoša tehnoloģija, izturīgums pret triecieniem, skrāpējumiem un antišoka funkcija pret karstu un aukstu, un, lai šīs priekšrocības nodemonstrētu viesu klātbūtnē, tika iesaistīts restorāna itāļu izcelsmes šefpavārs Francesco Gelo Picajola, kurš gan veidoja sagataves picas meistarklasei, griežot tomātus uz izlietnes un izlejot tobasko mērci uz virmas, un pat iesviežot verdoša ūdens katlu izlietnē.

Kā pasākuma laikā stāstīja Villeroy & Boch Gustavberg tirdzniecības pārstāvis Latvijā Mārtiņu Bērziņš – prezentācijā redzamās dažādu dizainu un krāsu virtuves izlietnes raksturo ērts komforts, moderns dizains un pat spilgtas krāsas, taču visas kopā apvieno izcilā Villeroy & Boch keramika, no kā šīs izlietnes ir veidotas. “Zīmola virtuves izlietnes vieno Villeroy & Boch izstrādātais, patentētais CeramicPlus pārklājums, un pateicoties tieši tam, izlietnēm piemīt izturība pret skrāpējumiem, nobrāzumiem, un noturība pret visu krāsu dārzeņu, eļļu vai ogu traipiem, dažādām skābēm, smakām un ēdiena garšām,” – stāstīja zīmola pārstāvis. “Uz šīm izlietnēm var droši griezt ar nazi, likt karstu pannu vai katlu un ne tikai nebaidīties par bojājumiem, bet ar vieglu lupatiņu un ierastiem tīrīšanas līdzekļiem viegli notīrīt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc prezentācijas restorāna Italissimo šefpavāra Francesco Gelo Picajola vadībā aizraujošā meistarklasē viesi kopīgi gatavoja īstu itāļu picu un baudīja restorāna komandas pagatavotos gardumus. Pasākumu apmeklēja sabiedrībā zināmas personības kā kulinārijas mākslas mīļotāja un eksperte Ilze Jurkāne, māksliniece Ieva Bondare, viesnīcas Grand Palace Hotel īpašniece Sveta Loeva, radio SWH ētera redaktore un STV raidījumu režisore Ieva Brante, radio SWH+ personība Natālija Olesika, ēdiena un dzīvesstila blogere Linda Tillgrena, stiliste Indra Salcēviča un Kaspars Bērziņš, modes projektu vadītāja Dita Danosa, tērpu dizainere un stiliste Dace Krieviņa-Bahmane un citi viesi.

Pašmāju slavenības pie itāļu pavāra mācās cept itāļu picas
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.